top of page

Klinische behandeling

Bij onze kliniek staat uw welzijn centraal. We bieden niet alleen een veilige en comfortabele omgeving voor uw klinische behandeling, maar streven er ook naar om u te ondersteunen tijdens uw nazorgfase. Met een toegewijd team van professionals en een uitgebreid netwerk van ondersteunende groepen, streven we ernaar om u de tools en de steun te bieden die u nodig heeft voor een succesvol herstel op de lange termijn. Welkom bij een plek waar hoop en herstel samenkomen.

Onze kliniek biedt een veilige en comfortabele omgeving, vrij van triggers die drugs- en alcoholmisbruik kunnen stimuleren. Hier kunt u zich concentreren op uw herstel zonder afleidingen van buitenaf. We werken nauw samen met medische professionals om uw gezondheid en veiligheid tijdens de behandeling te waarborgen. Bovendien wordt u omringd door een ondersteunend systeem dat u aanmoedigt gedurende het hele proces.

Een veilige omgeving voor herstel

Onze kliniek biedt een veilige omgeving vrij van triggers, met medische professionals die uw gezondheid bewaken.

Veilige Herstelomgeving

Naast onze zorg krijgt u toegang tot een netwerk van ondersteunende groepen voor voortdurende steun na uw behandeling.

Gemeenschapsnetwerk

We bieden persoonlijke begeleiding afgestemd op uw behoeften en uitdagingen tijdens uw hersteltraject.

Individuele Ondersteuning

Ons nazorgprogramma biedt individuele begeleiding en groepssessies voor een succesvol herstel op lange termijn.

Nazorg op Maat

Voortbouwen op behaalde doelen

Doelgerichte Ondersteuning

In onze nazorgfase streven we ernaar om de behaalde doelen tijdens de klinische behandeling te versterken. We bieden diverse mogelijkheden en haalbare doelen die voorheen wellicht onbereikbaar leken.


Levensgerichte Aanpak

Speciale aandacht wordt besteed aan de impact van veranderingen na de klinische behandeling op verschillende levensgebieden. We richten ons op het aanpakken van uitdagingen en het bevorderen van groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak.


Compleet Nazorgprogramma

Ons nazorgbehandelprogramma omvat wekelijkse groepssessies, individuele gesprekken en terugvalpreventieplanning om een stabiele en ondersteunende basis te bieden voor voortdurend herstel.

Ondersteuning voor langdurig herstel

Onze kliniek biedt niet alleen behandeling, maar ook ondersteuning voor langdurig herstel. 


We verwijzen u naar een uitgebreid netwerk van ondersteunende groepen die u kunnen helpen uw hersteltraject voort te zetten en een gezonde levensstijl te handhaven. 


Ons doel is om u te voorzien van de tools en de steun die u nodig heeft om succesvol te blijven op uw pad naar herstel.

Intakegesprek

In een eerste telefonisch screeninggesprek met Peggy-Sue of een collega wordt uitleg gegeven over verslaving en de behandelingsopties. Bij behoefte aan een intakegesprek volgt een uitnodiging voor een ontmoeting op een van onze locaties, via een zoom-videocall, of bij u op locatie.

 

Een intakegesprek omvat aandacht voor het persoonlijke verhaal, de mogelijkheden voor de verslaafde, en de directe omgeving. Dit intakegesprek kan resulteren in een verwijzing naar de meest passende hulpverlening, afgestemd op persoonlijke behoeften en situatie.

Tijdens dit circa 60 minuten durende intakegesprek worden diverse mogelijkheden onderzocht, waaronder ambulante of klinische behandeling in de verslavingszorg (privé of via zorgverzekering), een interventie, of persoonlijke begeleiding door Peggy-Sue en haar team. Zowel de klinieken als de teamleden zijn zorgvuldig geselecteerd door Peggy-Sue.

Of u nu zelf worstelt met verslaving of als familie of vriend snel advies en hulp zoekt voor een (vermoedelijke) verslaafde:

We staan klaar om u verder te helpen.

Contact

U kunt direct mailen met Peggy-Sue via het onderstaande contactformulier en krijgt snel en discreet reactie.

bottom of page