Ervaringen en Testimonials

Ervaringen

Saskia (27 jaar): Twee kwaden

“Ik kon kiezen tussen twee kwaden op dat moment. Ik stond al met anderhalve been in mijn graf. Dus het was óf Peggy-Sue bellen, óf kiezen voor mijn ziekte die me uiteindelijk mijn leven zou kosten. Ik was al afgewezen bij zes klinieken omdat ik een wel heel gecompliceerde patiënt bleek te zijn.

Meer weten?

Ontzettend dankbaar om aangeklopt te hebben bij Peggy-Sue.

Na jaar van zware depressie en angst was ik in december teruggevallen in de alcohol. Ik wilde weer vrij worden, maar had de rek niet meer om het op eigen kracht te doen. Zelf was ik onbekend in de wereld van verslavinghulp en wilde graag bij de juiste zorg uitkomen.

Meer weten?

Jordan (33): Ik mocht mijn verslaving niet onderschatten

Jordan (33 jaar): “Ik lag net in bed, toen ik compleet overdonderd werd. Heel de familie én Peggy-Sue stonden in mijn huis. ‘Het kan niet langer zo, je móét er iets aan doen’, spraken ze me vervolgens toe."

Meer weten?

Joke (38 ): Het persoonlijk contact tussen ons was erg fijn

“Ik was ten einde raad door de verslaving van mijn broer en wilde actie ondernemen. Via internet kwam ik al snel bij Peggy-Sue terecht. Op dat moment was er ook een nieuw seizoen van Verslaafd! op televisie."

Meer weten?

Victor (22 jaar): Ik kan eindelijk weer gelukkig zijn

“Door Peggy-Sue ben ik in herstel gegaan. In samenwerking met mijn moeder heeft er een interventie plaatsgevonden. Meteen die avond heb ik afscheid genomen van mijn ouders en sliep ik samen met Peggy-Sue in een hotel."

Meer weten?

Hans en Thera (ouders Ruud): Door professionele én liefdevolle steun kregen wij onze zoon terug

Hans en Thera (ouders Ruud): hebben Peggy-Sue ingeschakeld voor hun zoon Ruud. “Het klinkt misschien wat theatraal, maar dankzij de professionele én liefdevolle steun van Peggy-Sue hebben wij een herboren zoon teruggekregen."

Meer weten?

Robert (33): Zonder haar hulp, had mijn broer wel dood kunnen zijn

Mijn broer is al jaren verslaafd, maar op een gegeven moment werd het wel heel ernstig. Hij wilde zelfmoord plegen en was doodziek. De dokter deed niks en klinieken kunnen ook niet à la minuut iets regelen.

Meer weten?

Quincy (34): Die confrontatie had ik écht nodig

“Wat was ik kwaad zeg. Onverwachts stond Peggy-Sue samen met mijn familie in huis. Ik had net mijn jongste naar school gebracht en kwam thuis in een leeg huis. Mijn hond was er niet en ik voelde dat er iets ging gebeuren."

Meer weten?

Peter (Vader, 56): Als laatste redmiddel zocht mijn dochter contact op met Peggy-Sue

Mijn dochter is al een aantal keer behandeld voor haar ernstige eetstoornis, dus ervaring met de zorg in Nederland heb ik wel. Van haar verslaving wist ik tot voor kort niks af, en dus ook niet van de hulpverlening in de verslavingszorg.

Meer weten?

Sasha (26): Ik durf eindelijk weer te denken aan het leven

“Door mijn werk als journalist wist ik wie Peggy-Sue was. Ik heb haar zelfs een keer geïnterviewd voor een artikel. En nu heb ik zelf bij haar aan de bel getrokken. Ik was dood en doodziek."

Meer weten?

Leon (42): Wanhopige cocaïne en wiet verslaafde nu in blij herstel

Leon is verslaafd aan cocane en wiet. Hij was aan het wachten op hulp, en dat zorgde voor nog meer wanhoop. Zijn verslaving bleef in stand en werd zelfs erger. Tot zijn ex-partner contact opnam met Peggy-Sue.

Meer weten?

Janet: She is really, highly recomended for this kind of work

“First of all: she is doing highly professional work. I worked with two of the patients with whom she did an intervention. She breaks through the denial of the people that she sends."

Meer weten?

Tamara (32): Ze doet er alles aan om haar cliënten op de juiste plek te krijgen

“Ik heb heel veel bewondering voor mijn collega Peggy-Sue. Ze is ontzettend gedreven en zet zich voor de volle 200% in voor haar vak. Wij zaten echt op één lijn en hebben samen veel mensen kunnen helpen."

Meer weten?