Contact / Intake

Via onderstaand formulier kun je contact opnemen of een intakegesprek aanvragen. Bent u zelf verslaafd of wilt u als familie of vriend van een (vermoedelijke) verslaafde snel advies en hulp? Via het contactformumulier hieronder kunt u rechtstreeks mailen met Peggy-Sue. U krijgt snel en discreet reactie.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Intakegesprek aangevraagd?

In een eerste telefonisch screening gesprek met Peggy-Sue of medewerker wordt er uitleg gegeven over verslaving en mogelijkheden tot behandeling. Als uit dit gesprek blijkt dat er behoefte is aan een intake gesprek zal dit leiden tot een uitnodiging hiervoor op ons kantoor in Almere, Amsterdam, Zoom of op locatie. De kosten van een intake gesprek bedragen Euro 145,20. In dit intake gesprek is er aandacht voor het persoonlijke verhaal, de mogelijkheden voor de verslaafde en de directe omgeving. Dit intake gesprek kan leiden tot een verwijzing en/of plaatsing in de hulpverlening die het beste aansluit bij de persoonlijke behoefte en situatie.

Tijdens dit circa 90 minuten durende intake gesprek worden alle mogelijkheden onderzocht. Het kan hier gaan over een ambulante of klinische behandeling in de verslavingszorg (privaat of zorgverzekering), een interventie of persoonlijke begeleiding door Peggy-Sue en haar team. Zowel de klinieken waarmee wordt samengewerkt als de mensen uit het team zijn zorgvuldig door Peggy-Sue geselecteerd.

We helpen je in ieder geval heel graag verder.