Nieuwe locatie afkickkliniek in Maastricht

Nieuwe vestiging in Maastricht

/Achtergrond

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie; Stichting Peggysue verslavingszorg GGZ heeft sinds kort een nieuwe vestiging in Maastricht. Vanuit Gezondheidscentrum de Fronten zijn we nauw verbonden met huisartsenpraktijken en andere GGZ-instellingen. Ons nieuwe adres in Maastricht is alleen op afspraak te bezoeken.

Diverse medische disciplines op één plek

We hebben de praktijk in Blokker (Noord-Holland) achter ons gelaten en intrek genomen in het gebouw van de Fronten. Te midden van Maastricht. De Fronten geldt als het Centrum voor gezondheid. Men vindt hier een scala aan medische disciplines, waaronder fysiotherapie en osteopathie. Ook HartKliniek Maastricht is hier gevestigd. Deze ‘medische setting’ maakt het mogelijk om nauwe samenwerkingen aan te gaan met onder meer huisartsenpraktijken en andere relevante gezondheidsorganisaties. Wij zien dit als een grote meerwaarde. Tevens kunnen wij vanuit onze praktijk in Maastricht cliënten in België nog beter bedienen.

Een monumentaal pand in een modern jasje

De Fronten kent een rijke geschiedenis. Zo heeft het pand dienst gedaan als peuter- en kleuterschool en als buurthuis voor film en toneel. Het gezondheidscentrum is vernoemd naar de oude verdedigingslinie van Maastricht die in de Eerste Wereldoorlog een medische post voor Belgische soldaten herbergde. Het voormalige patronaatsgebouw (uit 1910) aan de Victor de Stuersstraat is een erg charmant en sfeervol pand. Door de recente renovatie zijn alle oude elementen in ere hersteld. Tegelijkertijd heeft het gebouw een moderne upgrade gekregen. De ruimtes ogen lekker fris en hebben voldoende lichtinval waardoor de ruimte prettig aanvoelt.

Hulp bij verslaving in België en Nederland

Vanuit onze locatie in Maastricht willen we verslavingszorg aanbieden aan zowel Nederlandse als Belgische cliënten. Met een team van specialisten op het gebied van verslavingszorg bieden wij direct hulp en advies. Stichting Peggysue verslavingszorg GGZ is gespecialiseerd in meerdere verslavingsgebieden, waaronder alcoholverslaving en verslaving aan gokken. Bent u zelf verslaafd of wilt u als familie of vriend van een (vermoedelijke) verslaafde snel hulp? Bekijk wat wij voor u kunnen doen.