top of page

Help! Ik ben verslaafdGeen zorgen, het is niet gek. Je bent hier op de juiste plek. Verslaving treft velen, van mensen die ondertussen goed lijken te functioneren tot degenen die al jarenlang ermee worstelen. Als je jezelf herkent in deze strijd, weet dan dat je niet alleen bent. Er is hoop, want herstel is zeker mogelijk. De stappen die je hiervoor moet zetten, zullen we hier voor je op een rijtje zetten. Het begint bij erkenning van je machteloosheid ten opzichte van je gebruik. 

  

Kenmerken van Verslaving 

  

Het herkennen van een verslaving kan een uitdagende stap zijn, maar het is een belangrijke stap om je open te stellen voor herstel. Hier zijn enkele signalen die kunnen wijzen op een verslavingsprobleem: 

  

Onvermogen om te stoppen 

  

Spreek je wel eens met jezelf af om te minderen of te stoppen, maar blijf je toch gebruiken? Merk je dat je jezelf niet kan vertrouwen als je afspraken met jezelf maakt? 

  

Negatieve consequenties 


Ondervind je daarnaast negatieve gevolgen van je gebruik in het dagelijks leven, zoals moeite met opstaan, slechte zelfverzorging, problemen op het werk, en constant denken aan gebruik zelfs wanneer je niet gebruikt? 

  

Herken je deze punten? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verslavingsprobleem. Wij hebben hetzelfde doorgemaakt en weten waar je doorheen gaat. Daarom weten we ook als we zeggen: er is een weg uit. Herstel is misschien niet makkelijk, maar het is zeker mogelijk! 

  

Wat nu? 

  

Weet dat er  verslavingshulp beschikbaar is! Er zijn mensen die gespecialiseerd zijn om jou te helpen en ervoor te zorgen dat deze poging om te stoppen succesvol zal zijn. 

  

Hier bij de Intervention Healthcare Group hebben we een groep van mensen verzameld die bekend zijn met jouw moeilijkheden en obstakels, zowel op professioneel gebied als door eigen ervaringen. Wij zijn er voor je. De eerste stap is om contact op te nemen: 

  

Zoek Contact 

  

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Die kan je vinden onderaan onze hoofdpagina: peggy-sue.com 

  

Dit komt direct binnen bij Peggy-Sue die vervolgens contact met je zal opnemen voor een intakegesprek. 

  

Je kunt ook zelf mailen: info@peggy-sue.com 

Of bellen naar onze telefoon: 085 - 1300 700 

Of mobiel: +31 6 51 61 77 94 

Of Whatsappen: +31 6 21 98 74 21 

  

Telefonische Screening 

  

Na het eerste contact zullen we een telefonische screening uitvoeren, een intakegesprek, om je situatie beter te begrijpen en te bepalen welke hulp het beste bij jou past. Dit is het begin van je weg naar herstel! 

  

Herstel is mogelijk en verrijkend 

  

We begrijpen dat het een uitdagende reis kan zijn, maar herstel is zeker mogelijk. Wij spreken uit ervaring: het brengt rust in je hoofd en het zal een gevoel van gelukszaligheid bij je opbrengen. Je hoeft je leven niet meer te laten leiden door je ziekte. Je zult niets missen door te kiezen voor herstel. Bij ons draait het niet om schadebeheersing, maar om genezing. We willen je echt helpen om beter te worden, op een curatieve manier. 

  

Als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een leven vrij van verslaving, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Herstel wacht ook op jou. 


16 views

Comments


bottom of page