top of page

Onze nieuwe podcast: The Intervention  

Met trots presenteren we de eerste aflevering van onze nieuwe podcast: The Intervention. In deze podcast zullen hosts Peggy-Sue Figueira, Lya Young-Afat en Benjamin Witzand gaan praten over het onderwerp verslaving. Dit doen ze omdat er nog veel taboe's en misinformatie omgaan rondom de ziekte verslaving. Door hun eigen kennis en ervaring (zowel binnen hun vakgebied als in hun persoonlijke levens) de wereld in te krijgen, hopen ze mensen met een verslaving, hun naasten en begeleiders te helpen om de ziekte te bestrijden als een team. 

  

The Introduction 


In de eerste aflevering maken we kennis met onze 3 hosts. Het drietal werkt samen als verslavingsdeskundigen en interventionisten. Dit werkveld zijn ze niet zo maar ingerold. Zo hebben zij alle drie in hun leven van dichtbij moeten meemaken wat een verslaving is, wat het met mensen doet en wat het allemaal kapot maakt.

  

Wat kan je van ‘The Intervention’ verwachten? 

 

Bewustwording 

We gaan de discussie aan en delen de rauwe verhalen achter verslaving. (zien weg)  

"We gaan het niet mooier maken dan het is, want dit is wat het is." 


Inspiratie en hoop 

We hopen met onze verhalen anderen te inspireren. Voor iedereen die wil. Of je nou zelf verslaafd bent, een familielid bent of een hulpverlener, samen is er een weg naar voren. 


Kennis en ervaring 

Door ervaring te combineren met kennis hebben wij eigen methodieken gevormd die blijken te werken. We willen iedereen die hier baat bij kan hebben, helpen informeren over de do's & don'ts. 


Een podium voor anderen 

We delen niet alleen onze verhalen, maar geven ook anderen de kans om hun ervaringen te delen. 


Interactie 

Heb je vragen? We staan klaar om ze te beantwoorden. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Sluit je bij ons aan en laten we samen de weg naar herstel verkennen.


66 views

Comentários


bottom of page