top of page

Wie is Peggy-Sue?In de schaduw van haar verleden vond Peggy-Sue de kracht om op te staan en haar leven te veranderen. Van een leven getekend door verslaving tot de trotse eigenaar van een toonaangevende verslavingskliniek, de reis van Peggy-Sue is een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen, herstel en hoop. In deze blog duiken we in het opmerkelijke verhaal van deze moedige vrouw en ontdekken we hoe ze de kracht vond om niet alleen haar eigen leven te transformeren, maar ook dat van anderen.


De Ondergrondse Oorsprong


Peggy-Sue's avontuur begon in het warme Zuid-Afrika, maar achter die zonnige façade schuilde een minder rooskleurige realiteit. Ze groeide daar namelijk op in een instabiele thuissituatie waar ze zich nooit echt veilig voelde. Haar zoektocht naar identiteit en een gevoel van thuiskomen leidde haar naar het underground nachtleven. Hier ontdekte ze niet alleen een toevlucht, maar ook een wereld doordrenkt van verleiding waar alcohol, drugs en seks de hoofdrol speelden.


Op haar 18e nam Peggy-Sue haar eerste drankje en vanaf dat moment was er geen weg meer terug.


"Ik was direct alcoholist en ben daarna eigenlijk nooit gestopt met drinken."


Het gelukzalige gevoel wat ze ervan kreeg maakte dat al haar problemen in één klap verdwenen. Die avond dronk ze door tot ze dronken was en nog geen vier dagen later ging ze door tot ze black-out was.

 

Van Duisternis naar Licht


Het jaar 2006 markeerde een keerpunt voor Peggy-Sue, waar het besef van haar verslaving tot haar doordrong. Samen met haar verslaafde partner, die later aan deze demonische ziekte bezweek, begon haar familie te vermoeden dat ook zij ten prooi was gevallen aan de verslaving.


Na de bewustwording begon Peggy-Sue's zoektocht naar hulp, een zoektocht die werd gekenmerkt door teleurstellingen. De beschikbare hulp was schaars en ontoereikend, waardoor ze het gevoel kreeg dat er geen redding voor haar was. Haar gezondheid verslechterde snel, en ze bevond zich op de rand van de afgrond. In 2010 viel het kwartje.


"Ik realiseerde me: ik hoef niet te blijven vechten, ik kan loslaten, ik heb een hogere macht en ik ga vertrouwen in die hogere macht."


Op 24 januari 2010 zette ze de laatste middelen opzij en koos ze voor een nieuw begin. Vanaf 25 januari 2010 begon Peggy-Sue aan haar reis naar herstel, een reis vanuit duisternis naar het langverwachte licht.

 

De Laatste Zoektocht


Na haar uiteindelijke overwinning op de verslaving, kwam Peggy-Sue opnieuw terecht in een zoektocht. Deze keer was ze opzoek naar wie ze was en wat ze wilde bereiken in het leven. Het moment dat ze clean was, onthulde een leegte van binnen en bracht ook een overweldigende angst voor de toekomst met zich mee.


De zoektocht naar werk bleek een uitdaging, want niets leek haar echt gelukkig te maken. Geleid door een spiritueel mentor besloot ze naar Amerika te gaan om een opleiding tot interventionist te volgen. Aanvankelijk wist ze niet precies waar deze reis haar naartoe zou leiden, maar het feit dat het te maken had met herstel en abstinentie bracht haar een geruststellend gevoel. Gaandeweg besefte Peggy-Sue dat ze nu in een positie was om te creëren wat ze zelf gemist had.


"Ik wist precies wat mensen zoals ik nodig hadden, wat op veel plekken ontbrak."Na het opzetten van verschillende bedrijven is Peggy-Sue nu de trotse oprichter van haar eigen verslavingskliniek. Haar zelfontwikkelde formule, die volgens de positieve feedback van cliënten effectief blijkt te zijn, toont de kracht van herstel en biedt hoop aan degenen die op zoek zijn naar de weg voor een gezonder en gebalanceerd leven. 


180 views

Comments


bottom of page