Peggy-Sue en Arianne in Utopia SBS6

Arijanne wilde graag in TV Programma SBS 6 Utopia stralen, maar was op dat moment niet geschikt omdat ze verslaafd was en in actieve verslaving. Hierdoor is ze afgewezen door de selectie. Peggy-Sue is door Bas van Utopia benaderd om Arijanne te begeleiden en om te onderzoeken of zij ooit inwoner van Utopia zou kunnen worden. Mocht het voor Arijanne niet haalbaar zijn, wilde Bas en de Utopiaanen graag iets voor haar doen, daarom hebben zij het traject met Peggy-Sue gefinancierd.

Ze is naar een afkickkliniek geweest om eerst een heftige detox aan te gaan met als vervolgtraject, een uitgebreide verslaving-behandeling in het buitenland. Gedurende dit hele traject heeft Peggy-Sue haar begeleid. Arijanne is een tijdje in herstel van verslaving geweest (clean). Het blijft moeilijk maar van tijd tot tijd hebben Peggy-Sue en Arijanne nog contact.

SBS 6 Utopia: Het traject van het begeleiden van een jonge vrouw, Arijanne. 

Arijanne wilde graag in TV Programma SBS 6 Utopia stralen, maar was op dat moment niet geschikt omdat ze verslaafd was, en in actieve verslaving.  Hierdoor is ze afgewezen door de selectie. Peggy-Sue is door Bas van Utopia benaderd om Arijanne te begeleiden, en om te onderzoeken of ooit inwoner worden, van Utopia haalbaar zou zijn voor Arijanne. Zo niet, wilde Bas en de Utopiaanen graag iets voor haar doen, en hebben het traject met Peggy-Sue gefinancierd. Ze is naar een afkickkliniek geweest om eerst een heftige detox aan te gaan, met als vervolgtraject een uitgebreid verslaving-behandeling in het buitenland. Gedurende dit hele traject heeft Peggy-Sue haar begeleidt. Arijanne is een tijdje in herstel van verslaving geweest (clean). Het blijft moeilijk maar van tijd tot tijd hebben Peggy-Sue en Arijanne nog contact. 

  • Peggy-Sue en Arianne in Utopia
« Terug naar het overzicht
Maak een afspraak
  • Professionele ervaringsdeskundigenProfessionele ervaringsdeskundigen
  • Zowel interventies als behandelingenZowel interventies als behandelingen
  • Discreet en onafhankelijkDiscreet en onafhankelijk
  • Groot netwerk in binnen- en buitenlandGroot netwerk in binnen- en buitenland
  • Op korte termijn een intakegesprekOp korte termijn een intakegesprek