afkicken zuid-afrika buitenland

Afkicken in onze kliniek in Zuid-Afrika

Ons team biedt een professionele verslavingsbehandeling om af te kicken in het buitenland bij onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. De behandeling wordt verzorgd op basis van uw persoonlijke behoeften. We bieden klinische en ambulante programma's in onze klinieken met professionele, ervaren en zorgzame behandelaren. Ons doel is om u te bevrijden van uw huidige verslaving en we willen u de kans helpen pakken om uw leven terug te winnen. 


Op deze pagina vindt u:


Waarom afkicken in Zuid-Afrika? 

Door ver van huis te herstellen kunt u breken met uw huidige omgeving en u rustig concentreren op het overwinnen van uw verslaving. U hebt alle tijd om te ontspannen, na te denken en tegelijk de schoonheid van Zuid-Afrika te ervaren.

Ik heb mijn leven weer terug, of eigenlijk begin ik nu pas te leven.
Saskia (27)

Ons personeel bestaat uit specialisten op het gebied van verslaving in de breedste zin. We hebben een senior maatschappelijk werker met 13 jaar ervaring op het gebied van middelenmisbruik, een voorganger en geestelijk verzorger met 10 jaar ervaring in het veld, professionele verpleegkundigen, erkende professionele verslavingsadviseurs, een psycholoog en een psychiater. Samen zijn zij er om u te helpen bij het afkicken zodat u op een gezonde en gebalanceerde wijze kan herstellen tijdens uw verblijf in de afkickkliniek in Zuid-Afrika (rehab).

Holistische aanpak

Onze behandelingen hebben een holistische aanpak om op een gebalanceerde wijze af te kicken. Tijdens de behandelperiode zoomen we in op emoties, het fysieke welzijn en de spirituele aspecten die deze samenbrengen. Het is een diepgaand therapeutisch programma dat het emotionele welzijn bevordert. Ook zijn we van mening dat lichaamsbeweging een belangrijke sleutel is om tot soberheid te komen en om het te behouden op de lange termijn. We gaan op zoek naar een gezond balans in het leven waarin herstel centraal staat.

Ons team van professionals, waaronder de verslavingsartsen, verpleegkundigen en addiction counsellors ontwerpt een op maat gemaakt programma dat past bij de behoeften van elke klant als individu.

Blijf verbonden

Hoewel we iedereen aanmoedigen om zich te concentreren op herstel tijdens hun verblijf, begrijpen we dat niet iedereen zich gedurende een maand of langer volledig kan afzonderen van het werk en het leven thuis. Daarom hebben we gratis Wi-Fi. We staan het gebruik van mobiele telefoons alleen op vastgestelde tijden toe.

Inhoud van uw verslavingsbehandeling in Zuid-Afrika

Naast de holistische aanpak tijdens uw verblijf zoals hierboven beschreven en gepersonaliseerde behandelingstherapieën en counseling in de kliniek in Zuid-Afrika, omhelst het traject nog zoveel meer, waaronder:

 • Beroepscoaches
 • Individueel ontwikkelings- en behandelplan
 • Groepstherapieën
 • Nazorgplan met doorlopende counseling en therapeutische ondersteuning
 • Luxe woningen in een villa
 • Gratis wifi
 • Was service
 • Zwembad
 • 24 uur toegewijde serviceprofessionals
 • Sportieve en recreatieve activiteiten
 • Turn-down service
 • Voedzame maaltijden in full-service restaurant inclusief een uitgebreid ontbijt, eersteklas lunch en diner bereid door een professionele chef
 • Vervoer tussen het centrum en Kruger International Airport

High-end luxe privaat trajecten

Overweegt u de behandeling voor afkicken van uw verslaving in het buitenland? En wilt u een gespecialiseerde behandeling op maat krijgen? Wij bieden ook exclusieve, high-end individuele behandelingen met persoonlijke aandacht in een 5 sterren lodge in Zuid-Afrika dat speciaal gericht is op professionals en mensen die de luwte opzoeken vanwege bekendheid. Geheel discreet en veilig.

Ons 5 sterren behandelcentrum ligt op een rustige, schilderachtige plek aan een rivier vlakbij het Kruger Wildpark. Het heeft een 100 jaar oude tuin en is daarmee de perfecte setting voor een ontspannen periode van zelfreflectie. Het combineert de natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika met alle voorzieningen van een luxe resort.

Daarnaast hebben we in Europa op een van de eilanden een samenwerking bij een high-end kliniek. We leggen graag verder uit hoe je hiervoor in aanmerking komt. In het geval dat u nog een nog luxer privé pakket aan wil vragen, helpen we u op maat graag verder.

Hoe kan ik me aanmelden?

Ieder traject is volledig gepersonaliseerd op basis van uw behoeften. Uw wensen kunt u aan ons doorgeven door contact op te nemen, dit kan via telefoon 0621987421, e-mail: info@peggy-sue.com of het contactformulier op de website (ook hier op de pagina).

afkickkliniek in zuid-afrika