High-end afkicken in Zuid-Afrika

Wilt u afkicken van uw verslaving in het buitenland? En wilt u een gespecialiseerde behandeling op maat krijgen? Wij bieden exclusieve, high-end individuele behandelingen met persoonlijke aandacht in een 5 sterren lodge in Zuid-Afrika dat speciaal gericht is op professionals. Ons 5 sterren behandelcentrum ligt op een rustige, schilderachtige plek aan een rivier vlakbij het Kruger Wildpark. Het heeft een 100 jaar oude tuin en is daarmee de perfecte setting voor een ontspannen periode van zelfreflectie. Het combineert de natuurlijke schoonheid van Zuid-Afrika met alle voorzieningen van een luxe resort.

Holistische aanpak

Onze behandelingen hebben een holistische aanpak om op een gebalanceerde wijze af te kicken. Tijdens de behandelperiode zoomen we in op emoties, het fysieke welzijn en de spirituele aspecten die deze samenbrengen. Het is een diepgaand therapeutisch programma dat het emotionele welzijn bevordert. Ook zijn we van mening dat lichaamsbeweging een belangrijke sleutel is om tot soberheid te komen en om het te behouden op de lange termijn. We gaan op zoek naar een gezond balans in het leven waarin herstel centraal staat.

Ons team van professionals, waaronder Peggy-Sue, verslavingsartsen, verpleegkundigen en adviseurs ontwerpt een op maat gemaakt programma dat past bij de behoeften van elke klant als individu.

Waarom afkicken in Zuid-Afrika?

Door ver van huis te herstellen kunt u breken met uw huidige omgeving en u rustig concentreren op het overwinnen van uw verslaving. U hebt alle tijd om te ontspannen, na te denken en tegelijk de schoonheid van Zuid-Afrika te ervaren.


Blijf verbonden

Hoewel we iedereen aanmoedigen om zich te concentreren op herstel tijdens hun verblijf, begrijpen we dat niet iedereen zich gedurende een maand of langer volledig kan afzonderen van het werk en het leven thuis. Daarom hebben we gratis Wi-Fi. We staan het gebruik van mobiele telefoons op vastgestelde tijden toe.

Ervaar een luxe behandeling

Gepersonaliseerde behandelingstherapieën en counseling

 • Beroepscoaches
 • Individueel ontwikkelings- en behandelplan
 • Groepstherapieën
 • Nazorgplan met doorlopende counseling en therapeutische ondersteuning
 • Luxe woningen in een villa
 • Gratis wifi
 • Was service
 • Zwembad
 • 24 uur toegewijde serviceprofessionals
 • Sportieve en recreatieve activiteiten
 • Turn-down service
 • Voedzame maaltijden in full-service restaurant inclusief een uitgebreid ontbijt, eersteklas lunch en diner bereid door een professionele chef
 • Vervoer tussen het centrum en Kruger International Airport

In het geval dat u nog een nog luxer privé pakket aan wil vragen, helpen we u op maat graag verder. Neem contact met ons op, info@peggy-sue.com. Ons personeel bestaat uit specialisten op het gebied van verslaving in de breedste zin. We hebben een senior maatschappelijk werker met 13 jaar ervaring op het gebied van middelenmisbruik, een voorganger en geestelijk verzorger met 10 jaar ervaring in het veld, professionele verpleegkundigen, erkende professionele verslavingsadviseurs, een psycholoog en een psychiater. Samen zijn zij er om u te helpen bij het afkicken zodat u op een gezonde en gebalanceerde wijze kan herstellen tijdens uw verblijf in de afkickkliniek in Zuid-Afrika.

peggy-sue interventies en verslavingszorg