top of page

VIP private behandeling

De exclusieve private tak van de Intervention Healthcare Group biedt hulp bij verslaving, co-dependency, burn-out, depressie en andere psychische klachten. Onze cliënten stellen hoge eisen aan discretie, kwaliteit en behoud van hun maatschappelijke positie. Wij bieden de hulp die u persoonlijk nodig heeft. De behandeling is altijd op maat en gericht op uw wensen en mogelijkheden.

Stoppen met een verslaving kan erg uitdagend zijn. Wanneer alcohol, drugs of bijvoorbeeld gokken voor een langere tijd in uw dagelijkse routine zit, is het moeilijk het roer plotseling om te gooien. Herstel gaat namelijk verder dan stoppen alleen. Met de juiste begeleiding werkt u aan het onderliggende probleem en werkt u zo aan een sterke basis voor blijvend herstel.

Luxe verslavingskliniek in het buitenland

In ons prachtige Zuid-Afrikaanse kliniek kunt u zich volledig concentreren op uw herstel dankzij de serene omgeving en luxe faciliteiten.

Full Focus

Ons ervaren team biedt individuele begeleiding om de onderliggende oorzaken van uw verslaving aan te pakken, waardoor u een solide basis legt voor langdurig herstel.

Professionele Begeleiding

In Zuid-Afrika krijgt u de kans om uw verslaving achter u te laten en opnieuw te beginnen, ondersteund door een intensief behandelprogramma.

Volledige Reset

Door te kiezen voor behandeling in het buitenland, vermijdt u thuisverleidingen en richt u zich volledig op uw herstel zonder afleiding.

Afstand van triggers

Voor wie is opname in het buitenland geschikt?

Identificatie van geschikte kandidaten

Diverse factoren spelen een rol bij de ontwikkeling van een verslaving. Als u merkt dat de verslaving controle begint te krijgen over uw dagelijks leven, wordt het steeds moeilijker om zelfstandig te stoppen. Opname in een verslavingskliniek in het buitenland kan een waardevolle optie zijn voor mensen die eerdere stoppogingen hebben ondernomen zonder succes, en voor hen die een veilige omgeving nodig hebben om destructieve patronen te doorbreken.


Overstijgen van de drempel

In een professionele setting zoals een verslavingskliniek kunnen individuen werken aan het doorbreken van destructieve patronen en het ontwikkelen van gezonde copingmechanismen. Door middel van therapieën en holistische benaderingen kunnen cliënten de nodige tools en inzichten verwerven om hun verslaving effectief aan te pakken.


Noodzaak van diepgaande analyse

Een grondige evaluatie van de onderliggende oorzaken en triggers van de verslaving is cruciaal voor effectieve behandeling en het voorkomen van terugval op de lange termijn. Door deze aspecten te onderzoeken en te adresseren, kunnen professionals in de verslavingszorg een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat aansluit bij de specifieke behoeften van elke cliënt.

Afkicken in het buitenland

Een verslavingskliniek is de ideale plek om een verslaving te doorbreken. Het voordeel van afkicken in het buitenland is dat u automatisch afstand schept van alle af- en verleidingen thuis. Denk hierbij aan andere gebruikers, maar ook dingen als geur, smaak of geluiden uit uw dagelijkse omgeving kunnen triggers zijn.


Kiest u voor afkicken in het buitenland, bijvoorbeeld in het mooie Zuid Afrika, dan kunt u zich volledig focussen op uw herstel. 


Uw processen worden bij wijze van spreken gereset, waardoor u de kans krijgt om opnieuw te beginnen.

Intakegesprek

In een eerste telefonisch screeninggesprek met Peggy-Sue of een collega wordt uitleg gegeven over verslaving en de behandelingsopties. Bij behoefte aan een intakegesprek volgt een uitnodiging voor een ontmoeting op een van onze locaties, via een zoom-videocall, of bij u op locatie.

 

Een intakegesprek omvat aandacht voor het persoonlijke verhaal, de mogelijkheden voor de verslaafde, en de directe omgeving. Dit intakegesprek kan resulteren in een verwijzing naar de meest passende hulpverlening, afgestemd op persoonlijke behoeften en situatie.

Tijdens dit circa 60 minuten durende intakegesprek worden diverse mogelijkheden onderzocht, waaronder ambulante of klinische behandeling in de verslavingszorg (privé of via zorgverzekering), een interventie, of persoonlijke begeleiding door Peggy-Sue en haar team. Zowel de klinieken als de teamleden zijn zorgvuldig geselecteerd door Peggy-Sue.

Of u nu zelf worstelt met verslaving of als familie of vriend snel advies en hulp zoekt voor een (vermoedelijke) verslaafde:

We staan klaar om u verder te helpen.

Contact

U kunt direct mailen met Peggy-Sue via het onderstaande contactformulier en krijgt snel en discreet reactie.

bottom of page