top of page

De kern

Als professioneel interventionist en ervaringsdeskundige heeft Peggy-Sue Figueira haar missie gevonden in het helpen van verslaafden, hun families en naasten. Met een indrukwekkende staat van dienst, waaronder optredens in diverse televisieprogramma's, benadrukt ze het belang van bewustwording rondom verslaving. Ze pleit voor het doorbreken van het stigma en het nemen van vereiste acties voor herstel.

 

In navolging van deze gedachtegang heeft Benjamin Witzand, een ervaren Interventionist en Addiction Counselor, zijn persoonlijke geschiedenis als voormalig verslaafde omgezet in een krachtige motivatie om anderen te helpen. Met ruim drie jaar clean legt hij de nadruk op "in herstel zijn" als een voortdurende reis van zelfontdekking en groei. Zijn kwaliteiten als interventionist en counselor worden geroemd door collega's, waarbij hij zich onderscheidt door zijn integriteit, heldere communicatie en strategisch inzicht. Beide professionals delen de toewijding om bij te dragen aan positieve veranderingen in het verslavingswerkveld.

Ons team

Peggy-Sue Figueira

Oprichter & Interventionist

Benjamin Witzand

Bestuurder & Interventionist

Lya Young Afat

Familie Counselor

Rob Cuypers

Psycholoog / Manager

Robby Coppens

Psychiater & Regie Behandelaar

Marjolein Simons

Backoffice /

Casemanagment

Naomi Kelly

Psycholoog

Roy Vonk

Zakelijk Adviseur

Patty Vonk

Financieel Medewerker
 

Sayed Abdullah Israr

Verslavingsarts

Marc van Gessel

Socialworker / Verslavingscounsellor

Giannini Pauw

Psycholoog

Mathias van Rijswoud

Recovery Companion

Rots

Head of Treatment

Bella

Assistant Head of Treatment

Onze werkwijze

In de wereld van verslavingszorg biedt Peggy-Sue een unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke ervaring. Ze leidt niet alleen een team van medisch personeel in de kliniek, waar detoxificatie vaak mogelijk is, maar ze is ook een professionele ervaringsdeskundige.

Peggy-Sue's benadering omvat zowel interventies als behandelingen, waarbij ze flexibele trajecten aanbiedt, variërend van ambulant tot klinisch. Of het nu gaat om verzekerde zorg of particuliere opties, discretie en onafhankelijkheid vormen de kern van haar dienstverlening.

Wat Peggy-Sue onderscheidt, is haar internationale blik op herstel. Ze heeft banden met afkickklinieken in zowel Nederland als in het buitenland, waardoor cliënten toegang hebben tot diverse behandelopties.

Belangrijk is dat Peggy-Sue snel en efficiënt intakegesprekken faciliteert. Ze begrijpt de urgentie van het moment en staat klaar om op korte termijn gesprekken te voeren, waardoor het herstelproces zonder vertraging kan beginnen.

Sinds 2015 een begrip in de verslavingszorg

6552+

Cliënten geholpen

13

Jaar ervaring

22.932+

Familieleden geholpen

729

Johnson model interventies

bottom of page